Izobraževalni dogodki

SPOT delavnica: Visual merchandising

SPOT delavnica: Visual merchandising

VISUAL MECHANDISING je razmeroma nov način trženja izdelkov, ukvarja pa se z pravilnim načinom razporejanja blaga v trgovini. Gre za hitrejšo rotacijo izdelkov in s tem pridobivanjem novih kupcev.

Preberi več... Export event26.3.2018 9:00
SPOT delavnica: Priložnost za pridobivanje informacij o možnostih iskanja kadra v državah EU/EGP ter tretjih držav

SPOT delavnica: Priložnost za pridobivanje informacij o možnostih iskanja kadra v državah EU/EGP ter tretjih držav

SPOT svetovanje KOROŠKA  - Podpora za potencialne podjetnike in obstoječa podjetje organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za delujoča podjetja: Priložnost za pridobivanje informacij o možnostih iskanja kadra v državah EU/EGP ter tretjih držav

Preberi več...
SPOT delavnica: Priprava »davčnega obračuna za normirance« za leto 2017 + praktični primeri

SPOT delavnica: Priprava »davčnega obračuna za normirance« za leto 2017 + praktični primeri

Prikaz priprave obračuna akontacije dohodnine in dohodnine od dohodka iz dejavnosti za obdobje 1.1.2017 do 31.12.2017 ter praktični primeri obračuna akontacije dohodnine in dohodnine od dohodka iz dejavnosti za obdobje od 1.1.2017 do 31.12.2017 – individualna pomoč.

Preberi več... Export event12.3.2018 12:00 - 15:00
SPOT delavnica: NOVOSTI v sistemu »NORMIRANCA«

SPOT delavnica: NOVOSTI v sistemu »NORMIRANCA«

Novosti v letu 2018 in usmeritve za pripravo obračuna akontacije dohodnine in dohodnine od dohodka iz dejavnosti za obdobje 1.1.2017 do 31.12.2017 s poudarkom na novosti, ki so pričele veljati v letu 2018, vendar vplivajo tudi na pripravo obračuna za leto 2017 (izpolnitev izjave o izpolnjevanju pogojev)

Preberi več... Export event8.3.2018 12:00 - 14:00
SPOT usposabljanje: "Dobra higienska praksa oz. načela HACCP"

SPOT usposabljanje: "Dobra higienska praksa oz. načela HACCP"

Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezni upoštevati načela sistema HACCP.
Preberi več... Export event6.3.2018 9:00 - 7.3.2018 14:00
First32333435363738394041