Arhiv novic

SPOT dogodek: Čezmejno opravljanje storitev s poudarkom na Avstriji, 28. 05. 2024

SPOT dogodek: Čezmejno opravljanje storitev s poudarkom na Avstriji, 28. 05. 2024

Brezplačni dogodek je namenjen majhnim družbam in samostojnim podjetnikom posameznikom in podjetjem ter vsem, ki jih podrobneje zanima tematika čezmejno opravljanje storitev v Avstriji in Sloveniji ter poslovanje s  tujino.

Preberi več...
Spodbujanje razvoja podjetništva in samozaposlovanja  na Koroškem - promocija podjetniške kulture, 18. 04. 2024

Spodbujanje razvoja podjetništva in samozaposlovanja na Koroškem - promocija podjetniške kulture, 18. 04. 2024

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom, ki razmišljajo o podjetništvu, imajo poslovno idejo in se sprašujejo kako začeti, kaj vse potrebujejo pred in po registraciji podjetja in kdo jim lahko pri tem pomaga.

Preberi več...
Spodbujanje razvoja podjetništva in samozaposlovanja na Koroškem - promocija podjetniške kulture, 17. 04. 2024

Spodbujanje razvoja podjetništva in samozaposlovanja na Koroškem - promocija podjetniške kulture, 17. 04. 2024

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom, ki razmišljajo o podjetništvu, imajo poslovno idejo in se sprašujejo kako začeti, kaj vse potrebujejo pred in po registraciji podjetja in kdo jim lahko pri tem pomaga.

Preberi več...
OBVESTILO: NOVO! Javna objava JP MLADI 2024/2025

OBVESTILO: NOVO! Javna objava JP MLADI 2024/2025

Javni poziv osnovnim in srednjim šolam za dodelitev spodbud namenjenih izvajanju aktivnosti za spodbujanje ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti med mladimi v letih 2024/2025 (JP MLADI 2024/2025)



Preberi več...
USPOSABLJANJE ZA DELO Z ŽIVILI (higiena živil in HACCP sistem)

USPOSABLJANJE ZA DELO Z ŽIVILI (higiena živil in HACCP sistem)

Brezplačno usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema HACCP.

Preberi več...
12345678910Last